Napisano 12 Styczeń 200817 l A mi sie podoba. Ten kontrast..hmmm drażniący...a oczy mnie hipnotyzują. Szkoda że podkładana fotka :)
Napisano 12 Styczeń 200817 l ja to stary zrobiłem na podkładanej focie. ....i tyle, pozdrawiam hehe akurat juz ja wiem jakie masz zdanie o malowaniu z fotek (lub po nich)
Napisano 12 Styczeń 200817 l Autor he he miło,że pamietasz. ja wyciagam wnioski i w jakims sensie komercyjnym przekonakliscie mnie. Tutaj dobrze sie bawiłem podkładajac pod warstwe fotke "wygłuszając" ją i na kolejnej warstwie malowałem od początku. Luźna praca bez myslenia o proporcjach - czy oko jest tam gdzie byc powinno. Zalety : szybka praca pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200817 l Fajne kolory, robisz je charakterystyczne w każdej pracy twojej jaką widziałem, szczególnie koloryt skóry, to na plus ;], oczy są w dobrych miejscach, jedynie źrenice uciekły trochę do góry, chociaż może to efekt takiego szklistego odbicia ale można by je bardziej centralnie zaznaczyć. Pozdrawiam i witam z powrotem ;]
Napisano 14 Styczeń 200817 l Widzę że kolega THX znów w grze ;), fajnie, działaj i zapodawaj więcej. Proponuję abyś założył sobie teczkę i tam wrzucał wszystkie prace. Co do tej ciekawy kadr, tło mocno bije po oczach, nie wiem być może to tylko moje takie złudzenie, ale oczy żeś trochę odpuścił ... brak w nich nieco wyrazu. I na koniec nazywaj wątki zgodnie z przyjętą formułą WIP lub Finished. //Pozdr.
Napisano 17 Styczeń 200817 l Autor znalazłem takiego bohatera słowiańskiego,. Kiedyś pracowałem nad nim ale coś mi nie siedziało i dałem sobie luz.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Nie wiem czemu "natural" ale fajnie rysowane toto, ,mogles jeszcze bardziej wyostrzyc okolice nochala bo czuc pewien niedosyt (jak przy nie do konca ostrej focie ) A Semko jest fajniasty podoba sie kreskowanie i wogole
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor przypomnialo mi się to...obrazek, który mazałem na corelu(nie miałem paintera)"Sniadanie"
Napisano 29 Styczeń 200817 l kurcze - chciałbym zobaczyć to w jakiejś scenerii - strasznie mi się podoba ... to kreskowanie zasługuje na uznanie. koncept zwierzaka i ułożenie postaci (jej stopy, ręce, głowa) - świetne...
Napisano 29 Styczeń 200817 l Autor Siegmar pociągnałem temat dzięki twojemu dobremu słowu, pozdrawiam
Napisano 29 Styczeń 200817 l naprawdę ciekawe - zastanawiam się czy wykończone będzie wyglądać dobrze - wydaje mi się, że takie niedopowiedzenie w dalszych planach jest na dobre... podoba mi się!
Napisano 29 Styczeń 200817 l Ano bardzo pociagajaca ta technika. I fajne smaczki anatomiczne. To szczegol, ale w tej poprzedniej wersji nos mial ksztalt jakis ciekawszy, nawiazywal troche do ksztaltu glowy tej lamy ;) Ta biala twarz tez dobrze nawiazywala do glowy lamy.
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor Ano bardzo pociagajaca ta technika. I fajne smaczki anatomiczne. To szczegol, ale w tej poprzedniej wersji nos mial ksztalt jakis ciekawszy, nawiazywal troche do ksztaltu glowy tej lamy ;) Ta biala twarz tez dobrze nawiazywala do glowy lamy. zgadzam się i chyba wrócę do bladości i...nosa bo fakt, że zmieniłem jego kształt
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor chyba zostawię to na jakiś czas, pozdrawiam( do bladości nie miałem już śmiałości) savoir-vivre
Napisano 25 Luty 200817 l Autor To moje "Cupido" dokładam do teczki. Odkładam prace na półkę, poniewaz czas zabrac się za inne tematy pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 200816 l Autor 'DZIENNIKI ADAMA' Adam jako istota prymitywna w szponach Boskiego, Wyższego Planu. Pozdrawiam
Napisano 16 Marzec 200816 l Autor Ilustracja do 'SIEDMIU WYPRAW TRURLA I KLAPAUCJUSZA' - 'WYPRAWA PIERWSZA A, CZYLI ELEKTRYBAŁT TRURLA', pozdrawiam
Napisano 17 Marzec 200816 l o lol ostre :D co do kolorowego to coś nie tak z perspektywą albo to mi sie mieni w oczach:]
Napisano 17 Marzec 200816 l adam genialny głównie w treści, za to niebieski kosmodrom..ehh stary widze Cie jako ilustratora Lema, super!
Napisano 18 Marzec 200816 l hehe mi tez z lemem sie skojarzylo- fajny i to bardzo ten robo, dobrze ze nie kreskowany,bo czasem robisz to bez ladu i skladu;/ no i cos z perspektywa siadlo chyba,ta lapa nie powinna byc az tak widoczna z gory-ale pozatym to miodzio;]